تی شین (ارائه دهنده ی محصولات روستایی و هنری)

واژه ی «تی شین» در گویش گیلکی به معنی {برای تو}

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

هنر دم کردن چای

دم کردن چای خوش طعم یک هنر است: هنری که با رقص برگ‌های چای در آبِ جوش معنا پیدا می‌کند و نتیجه آن فنجانی پُر از ماده‌ای عالی برای رفع خستگی، سرحال‌شدن و… است. شاید باورتان نشود اما در هر دانه از برگ‌های چای هزاران مادهٔ شیمیایی وجود دارد که می‌توانند طعم و عطری دل‌پذیر ایجاد کنند.

رقص چای در قوری آب جوش

این مایع تلخِ دوست‌داشتنی، طعم و رایحه‌ای خوش به ‌وجود می‌آورد، اما به شرط اینکه برگ‌هایش ریز و خُرد نشده باشند و امکان پخش عطر و طعم مواد شیمیایی مختلف موجود در آن، در آبِ جوش، وجود داشته باشد.

برگهای چای

پس یادتان باشد که خردخردبودن برگ‌های چای، می‌تواند بر کیفیت آن اثرات منفی شدیدی بگذارد. برای رسیدن به چای باکیفیت باید هزینه کرد. این هزینه ارزشش را دارد. یک قوری چای باکیفیت، تعداد فنجان‌های بیشتر و چای خوش‌طعم‌تری به شما می‌دهد.

قوری چای

در هنگام خرید چای، به این نکته دقت کنید که طعم‌دار نشده باشد و مواد جانبیِ دیگری به آن اضافه نکرده باشند. این مواد می‌توانند کیفیت چای را مخدوش کنند و عطر حقیقی‌اش را از بین ببرند. در بعضی موارد هم برای پوشاندن کیفیت نامطلوب چای، به آن مواد دیگری را اضافه می‌کنند. چای‌های عطری گزینه‌های مشکوکی هستند.

چای کیسه ای



برای خرید و مشاهده قیمت های چای ایرانی باغات چای شهر لاهیجان استان گیلان با کلیک روی این متن به غرفه و فروشگاه ما در بازار کسب و کار اینترنتی باسلام مراجعه نمایید.

۱۵ آذر ۹۹ ، ۱۳:۵۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تی شین

مضرات چای کیسه ای

درست‌شدن چای‌های کیسه‌ای، هدیهٔ نابی بود که کارخانه‌ها به تنبل‌ها دادند: تنبل‌ها و کسانی که ارزش دم کردن چای خوش طعم را هنوز درک نکرده‌اند و به‌سراغ چای کیسه‌ای می‌روند و خیلی هم راضی‌اند. حق هم دارند؛ در دنیای تنبل‌ها، جوش‌آوردن آب و رهاکردن کیسه‌ای از چای، بدون درنظرگرفتن اندازهٔ درست مقدار چای و قوانین دیگری، رضایت‌بخش است.
 

چای کیسه ای تنبل ها

اما راحت‌بودن که همه‌چیز نیست. برای به‌دست‌آوردن چیزهای خوب، باید کمی سختی کشید. بیشتر چای‌های کیسه‌ای حاوی خرده‌چای‌های بی‌کیفیت‌اند. ضمن اینکه کیسه‌ای که در آن چای را می‌ریزند، معمولا از جنس پلاستیک، پارچهٔ ‌سفیدشده با مواد شیمیایی، نایلون یا ماده‌ای شیمیایی موسوم به پلی‌لاکتید است؛ پس مصرف چای کیسه‌ای می‌تواند به‌معنای واردکردن مواد شیمیایی به بدن باشد.

با برگ‌های بی‌کیفیت چای و مواد شیمیایی کیسه‌ها، به چای خوش‌طعم، دبش و البته سالم نخواهید رسید. بعضی از افراد هم یک گام نسبت به مصرف‌کنندگان چای کیسه‌ای جلوتر هستند. این دسته از دوستان از توری‌های درست‌کردن چای کمک می‌گیرند: یعنی توری‌هایی در قالب‌های مختلف وجود دارد که چای را داخل آنها می‌ریزند و آن را درون فنجان یا لیوان آب‌جوش می‌گذارند. به‌تدریج، چای رنگ می‌اندازد و آماده خوردن می‌شود. این مدل از درست‌کردن چای از مصرف چای کیسه‌ای بهتر است، اما همچنان شاهد فنجان چای عالی نخواهید بود. در این روش هم برگ‌های ریز چای در آبِ جوش مستانه و رها به حرکت درنمی‌آیند و چای یکدست و یکرنگی به شما داده نمی‌شود.


برای خرید و مشاهده قیمت های چای ایرانی باغات چای شهر لاهیجان استان گیلان با کلیک روی این متن به غرفه و فروشگاه ما در بازار کسب و کار اینترنتی باسلام مراجعه نمایید.

۱۵ آذر ۹۹ ، ۱۲:۲۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
تی شین